Nyt Hjerneblod!

Så er Hjerneblod 5 på gaden! 

I dette nummer kan du blandt andet læse om, hvordan Dorthe begyndte at arbejde med den energi, der kan hentes ud af kemi, og hvordan det har ført til, at hun nu leder sin egen forskergruppe på SDU. Du kan også læse om jagten på nye lægemidler mod forhøjet blodtryk fortalt af Jesper, som netop har været på konference i Italien og fortælle om sit bachelor om emnet. Der er også en spændende artikel om kemi og fysik som vi kender - eller ikke kender? - den fra hverdagsting i køkkenet. Har du nogensinde overvejet, hvorfor forskellige grøntsager har forskellige farver? Hvorfor flødeskum egentlig er stift? Eller hvad der sker når mad, man steger, bliver brunt?

Derudover er der et væld af andre, spændende artikler, der beskriver, hvad fysik-, kemi- og farmacistuderende på SDU går og arbejder med til hverdag - og en lille historie om, at man også kan have en fest, eksempelvis når man tager til Den Internationale Konference for Fysikstuderende, som blev afholdt i sommerferien i Kroatien.

Skynd dig at få fingre i dit eget eksemplar, læs det på Issuu her, eller som pdf her.